Over LSBL

In 1965 is de Landelijke Stichting Beroepsopleiding Levensmiddelentechnologie (LSBL) opgericht als opleidingsinstituut voor het leerlingwezen voor de levensmiddelen-, dranken- en genotmiddelensectoren. Uit die tijd ontleent de opleider haar huidige naam. Inmiddels is het geen stichting meer. Sinds 1994 is LSBL een zelfstandige organisatie en in 1999 door een management buy out een particuliere opleidingsorganisatie. LSBL richt zich op voedingsmiddelenbedrijven in Nederland die op industriële wijze grondstoffen en halffabricaten voor de voedingsmiddelenindustrie produceren of zelf het eindproduct produceren.

Voor de voedingsindustrie

LSBL is er op gericht om de behoefte aan technologische, technische of communicatieve kennis, inzicht en vaardigheden te vervullen bij productiemedewerkers die in voedingsmiddelenbedrijven werken.

Diverse opleidingen

LSBL verzorgt bedrijfsopleidingen en open inschrijvingsopleidingen. Dit zijn de applicatie opleiding levensmiddelentechnologie (LMT), VOB Kaas en de opleiding Procesoperator Voedingsindustrie. De LMT is door NCP-NLQF ingeschaald op NLQF niveau 4. De opleiding Procesoperator in ingeschaald op NLQF niveau 3.

Accreditaties, erkenningen en certificeringen

De volgende erkenningen, accreditaties en certificeringen zijn aanwezig.

Accreditatie voor het verzorgen van trainingen op het gebied van gedrag en communicatie met behulp van het DISC Persoonlijkheidsprofiel.

Certificering door Lloyd’s Register voor ISO 9001:2015.

De opleider voor de voedingsindustrie is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor trainen en opleiden en heeft het keurmerk ontvangen. Bekijk hier de algemene voorwaarden beroep en bedrijf, de gedragscode beroep en bedrijf, de algemene voorwaaarden consument NRTO, de gedragscode consument NRTO, de klachtenprocedure en het examenreglement (opvraagbaar via info@lsbl.nl).

Het team

Harry van der Sluijs en Christine van der Sluijs-Grootenboer besturen de onderneming. LSBL voert met een enthousiast team van trainers en ontwikkelaars vakinhoudelijke opleidingen uit met, bij en voor haar klanten.

© Copyright 2020 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk