LSBL Opleiding:

Voedingstechnologie

Voedingstechnologie is een vak! Met dit vak breidt u uw kennis, inzicht en vaardigheden over voedsel en voeding uit. Maar ook leert u dan alles over grondstoffen en eindproducten, chemie en microbiologie. Daarbij leert LSBL u deze kennis en vaardigheden toe te passen binnen de sector waarin u werkzaam bent.

Een paar voorbeelden

Houdt u zich bezig met voedingstechnologie, dan heeft u per definitie een passie voor voeding en alles wat daarmee samenhangt. Een belangrijk thema bij voedingstechnologie is kwaliteit. Volkomen terecht stellen consumenten steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de voedingsmiddelen die ze kopen. Niet alleen aan het middel zelf, maar ook aan hoe dit tot stand is gekomen. Is het product duurzaam, gezond, en groen? Dit zijn zaken waarover binnen deze opleiding uitgebreid gesproken wordt.

Het gevolg daarvan is dat u een steeds beter inzicht krijgt in deze technologie – alles wat met voeding te maken heeft – en dat u hierin een buitengewone interesse krijgt, net als de ervaren trainers van het vak dat al jaren hebben.

LMT

Heeft u interesse om meer kennis tot u te nemen? Dan adviseren wij u de LMT te volgen. Dit kan op individuele basis. Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Contact opnemen

Wilt u weten wat LSBL verder voor u kan betekenen op dit gebied? Neem vrijblijvend contact op via: +31 318 69 69 99.

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk