Je bent werkzaam of wilt je verdiepen in de technologische vragen die spelen rondom de bereiding van levensmiddelen. Je wilt graag meer weten over de keuzes rondom bepaalde apparatuur of instellingen van die apparatuur. Je wilt weten hoe je de producteigenschappen kunt bijsturen met specifieke grondstof- of procesaanpassingen. Je wilt hier graag een opleiding over volgen maar hele dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.
Wil je meer begrijpen van de ins en outs van bepaalde type pompen, warmtewisselaars, scheidings- of verkleiningsapparatuur? En wil je je keuzen hieromtrent technologisch kunnen onderbouwen en vakinhoudelijke begrippen moeiteloos kunnen hanteren in een gesprek? Dan is deze cursus absoluut bestemd voor jou!
Voor mensen werkzaam in de voedingsindustrie of die te maken hebben met voeding en geïnteresseerd zijn in technologie.
De opleiding bestaat uit het volgen van online theorie, het maken van online toetsen.
De opleiding wordt gegeven op MBO/HBO niveau.
De volgende onderwerpen worden tijdens de training behandeld:
Na afloop van de training en het behalen van de toets kun je zelf je certificaat downloaden.
Per deelnemer €875,- excl. BTW
Indien gewenst biedt LSBL een aanvullende praktijktraining. Hiervoor kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
Deze training kun je direct volgen vanaf onze online shop.