LSBL Opleiding:

Procesbesturing

Procesbesturing is een vak. Het besturen van geautomatiseerde processen vraagt kennis van besturingstechniek, meet- en regeltechniek en beeldschermbediening. LSBL beschikt over het specialisme en de faciliteiten om hierop te trainen.

LSBL

LSBL kijkt naar uw opleidingsbehoefte en gaat van daaruit een opleidingstraject in, zoals bij procesbesturing. Het doel van ieder voedingsconcern is het efficiënt  produceren van kwalitatief hoogwaardige producten. Gezamenlijk wordt vervolgens een opleidingstraject uitgezet. U hebt met LSBL een ervaren opleider met een gevarieerde team met procesbesturingsspecialisten. Hieruit wordt de best passende trainer, ontwikkelaar of coach op uw project gezet.

Procesbesturing

Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden voor de operators in uw bedrijf. Operators bepalen immers de kwaliteit van het halffabricaat of het eindproduct. Het betekent dat uw procesbesturing van essentieel belang is. Wij gaan als LSBL kijken hoe wij samen de operator beter kunnen betrekken bij het productieproces. De procesbesturing en procesparameters zijn daar een onderdeel van, waarbij de combinatie technologie en techniek als leidraad dient. Onze ervaren trainers en specialisten bouwen daarop voort en maken optimaal gebruik van de bestaande kennis binnen uw organisatie. De procesbesturing wordt aan de hand van theoretische modellen en uw praktijk uitgewerkt met werkopdrachten aan de lijn. Voordelen:

  • Minder storingen;
  • Sterke afname uitval en afval;
  • Constantere eindproductkwaliteit;
  • Uw operators zijn gemotiveerder en hebben meer plezier in het werk.

Contact

Procesbesturing kent vele facetten, neem daarom direct contact met ons op als u vragen hebt. Onze trainers beantwoorden al uw vragen. Bel ons op het nummer +31 318 69 69 99.

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk