Bedrijfsacademie

LSBL bouwt uw bedrijfsacademie. Samen bouwen aan duurzame inzetbaarheid van operators, kwaliteitsmedewerkers, laboranten en technologen. Dit is een bedrijfsopleiding, specifiek op maat gemaakt, waarbij de productieprocessen in kaart worden gebracht. Kijk eens op https://elearning.lsbl.nl

LSBL is via bedrijfsspecifieke academies opleider voor diverse opdrachtgevers, waaronder Ardo, Sonneveld, Koninklijke ERU, Bakker Wiltink, Van den berg, Daelmans, Danvo Bakeries, De Korrel Beheer groep en  Jacobs Douwe Egberts

Bij de bedrijfsacademies gaat het om meer dan alleen de productielijn draaiende houden. Het gaat er om dat operators snappen waarmee ze bezig zijn en bij grondstoffen die enigszins variëren toch kunnen zorgen voor een uniform eindproduct.

Onderwerpen als producttechnologie, procestechniek, verpakkingstechniek en voedselveiligheid worden op eenvoudige wijze visueel uitgelegd. De complete eigen productielijn wordt hierbij in beeld gebracht. LSBL gebruikt hiervoor eigen lesmateriaal aangevuld met bedrijfsspecifieke informatie.

E-learning

E-learning via mobiel

E-learning via mobiel

LSBL maakt gebruik van een eigen e-learningplatform. De eigen productielijn wordt overzichtelijk weergegeven en processen en producten worden toegelicht. Er kan worden doorgeklikt naar de processen die op elk deel van de productielijn plaatsvinden. In het e-learningspakket is het mogelijk om theorie, vaardigheid en toetsing op te nemen. Het is een gebruiksvriendelijk pakket waarbij de vorderingen van de deelnemer gemakkelijk te volgen zijn. De deelnemer kan via desktop, tablet en mobiele telefoon inloggen en op elk gewenst moment de opleiding volgen. Om er zeker van te zijn dat de deelnemer de opgedane kennis goed toepast in de praktijk adviseert LSBL om een praktische vaardigheidstoets in te plannen. Deze kan plaatsvinden als de deelnemer een onderdeel of de gehele opleiding heeft afgerond. Dit wordt in overleg afgestemd.

Opleidingscultuur

Door het bouwen van een duurzame bedrijfsspecifieke opleiding bouwt het voedingsmiddelenbedrijf ook aan een opleidingscultuur met en voor de medewerker.
Deze opleiding is zeer geschikt voor bedrijven die hun medewerkers lastig kunnen uitplannen, maar wel te maken hebben met de noodzaak van opleiden door onder andere vergrijzing. De bedrijfsacademie wordt zodanig ingericht dat de opgedane kennis en vakmanschap leidt tot homogene producten, minder afwijkingen en een betere kwaliteit.

Alle opleidingen van LSBL zijn flexibel in te plannen, zodat er geen problemen ontstaan voor uw productieplanning.

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk