Online

Specialisatietraining HACCP

Je hebt invloed op het voedselveiligheidsysteem, je voert interne of zelfs externe audits uit en je merkt dat je behoefte hebt aan een update. Daarvoor wil je graag een training volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Basistraining HACCP (NL/PL/EN)

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis HACCP. Kennis van voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Daarvoor wil je graag een training volgen maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Microbiologie

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis microbiologie. Het bepalen, beheersen en monitoren van microbiologische risico's. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Grondstoffen

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis van levensmiddelengrondstoffen. De eigenschappen van eiwitten, vetten en koolhydraten. Hoe en waarmee worden eigenschappen van deze grondstoffen beïnvloed? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Etikettering

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over etiketten van voedingsmiddelen. Aan welke regels en wettelijke bepalingen moet een etiket voldoen? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Open inschrijving

Procesoperator voedingsindustrie NLQF 3

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 3 verdiep je jouw huidige kennis en inzicht als procesoperator in de voedingsindustrie.

Meer informatie

Open inschrijving

Levensmiddelentechnologie NLQF 4

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.

Meer informatie

Open inschrijving

VOB Kaas (kaastechnologie)

Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.

Meer informatie

Projecten

Academies en online trainingen

Met de bedrijfsacademie bouwt LSBL samen met het voedings-middelenbedrijf aan duurzame inzetbaarheid van o.a. operators.

Meer informatie

Online

Certificatietraining tankbier

Monteur zijn bekwaam en bevoegd om de veiligheid van (mobiele-) kelderbierinstallaties (drukvaten) te beoordelen.

Meer informatie

Bedrijfsopleidingen

Vakinhoudelijke groepstraining

Productiemedewerkers hebben technologische kennis en inzicht nodig om capaciteit van de productielijn maximaal te benutten.

Meer informatie

Overige opleidingen

DiSC training (mentoren)

DiSC als ingrediënt wanneer samenwerken onder druk staat, om een succesvol en wendbaar productieteam te creëren.

Meer informatie

© Copyright 2020 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk