Online Open inschrijving

Levensmiddelentechnologie NLQF 4 Online

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.

Meer informatie

Open inschrijving

Levensmiddelentechnologie NLQF 4 (op locatie)

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.

Meer informatie

Open inschrijving

Procesoperator voedingsindustrie NLQF 3

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 3 verdiep je jouw huidige kennis en inzicht als procesoperator in de voedingsindustrie.

Meer informatie

Open inschrijving

VOB Kaas (kaastechnologie)

Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.

Meer informatie

Online

Basisopleiding Kaastechnologie online

Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining HACCP

Je hebt invloed op het voedselveiligheidsysteem, je voert interne of zelfs externe audits uit en je merkt dat je behoefte hebt aan een update. Daarvoor wil je graag een training volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Microbiologie

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis microbiologie. Het bepalen, beheersen en monitoren van microbiologische risico's. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Etikettering

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over etiketten van voedingsmiddelen. Aan welke regels en wettelijke bepalingen moet een etiket voldoen? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Grondstoffen

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis van levensmiddelengrondstoffen. De eigenschappen van eiwitten, vetten en koolhydraten. Hoe en waarmee worden eigenschappen van deze grondstoffen beïnvloed? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Basistraining HACCP (NL/PL/EN)

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis HACCP. Kennis van voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Daarvoor wil je graag een training volgen maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Technologie

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis technologische bewerkingen. Het bepalen, beheersen en monitoren van technologische risico's. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Verpakken

Je hebt in je werk te maken met verpakking van levensmiddelen. Je bent operator op een verpakkingsafdeling of je werkt mee aan de verkoop of productie van verpakkingen voor levensmiddelen. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Conservering

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over conservering van voedingsmiddelen. Wat zijn daarvan de technologische ins en outs? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Fermentatie

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over fermentatie van voedingsmiddelen. Wat zijn daarvan de technologische ins en outs? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Certificatietraining tankbier

Monteur zijn bekwaam en bevoegd om de veiligheid van (mobiele-) kelderbierinstallaties (drukvaten) te beoordelen.

Meer informatie

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk