Online

Levensmiddelentechnologie (instituutsversie)

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.

Meer informatie

Bedrijfsopleidingen, Open inschrijving

Levensmiddelentechnologie NLQF 4 (op locatie)

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.

Meer informatie

Online, Open inschrijving

Levensmiddelentechnologie NLQF 4 Online

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.

Meer informatie

Bedrijfsopleidingen, Online, Open inschrijving

Procesoperator voedingsindustrie NLQF 3

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 3 verdiep je jouw huidige kennis en inzicht als procesoperator in de voedingsindustrie.

Meer informatie

Online

Specialisatiepakket Kaasspecialist

Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van vier specialisatietrainingen: Grondstoffen, Microbiologie, Fermentatie en Kaastechnologie. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst vier certificaten, voor elke training een certificaat.

Meer informatie

Online

Specialisatiepakket Fermentatiespecialist

Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van vier specialisatietrainingen: Fermentatie, Microbiologie, Grondstoffen en Conservering. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst vier certificaten, voor elke training een certificaat.

Meer informatie

Online

Specialisatiepakket Microbiologisch specialist

Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: Microbiologie, Fermentatie en Conservering. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten voor elke training.

Meer informatie

Online

Specialisatiepakket Voedselveiligheidsspecialist

Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: HACCP, Microbiologie en Conservering. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten voor elke training.

Meer informatie

Online

Specialisatiepakket Verpakkingsspecialist

Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: HACCP, Etikettering en Verpakken. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten, voor elke training een certificaat.

Meer informatie

Online

Specialisatiepakket Technologisch specialist

Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: Grondstoffen, Technologie en Verpakken. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten voor elke training.

Meer informatie

Open inschrijving

VOB Kaas (kaastechnologie)

Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.

Meer informatie

Online

Basisopleiding Kaastechnologie online

Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining HACCP

Je hebt invloed op het voedselveiligheidsysteem, je voert interne of zelfs externe audits uit en je merkt dat je behoefte hebt aan een update. Daarvoor wil je graag een training volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Microbiologie

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis microbiologie. Het bepalen, beheersen en monitoren van microbiologische risico's. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Etikettering

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over etiketten van voedingsmiddelen. Aan welke regels en wettelijke bepalingen moet een etiket voldoen? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je n

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Grondstoffen

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis van levensmiddelengrondstoffen. De eigenschappen van eiwitten, vetten en koolhydraten. Hoe en waarmee worden eigenschappen van deze grondstoffen beïnvloed? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maa

Meer informatie

Online

Basistraining HACCP

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis HACCP. Kennis van voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Daarvoor wil je graag een training volgen maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Technologie

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis technologische bewerkingen. Het bepalen, beheersen en monitoren van technologische risico's. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Verpakken

Je hebt in je werk te maken met verpakking van levensmiddelen. Je bent operator op een verpakkingsafdeling of je werkt mee aan de verkoop of productie van verpakkingen voor levensmiddelen. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avo

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Conservering

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over conservering van voedingsmiddelen. Wat zijn daarvan de technologische ins en outs? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

Online

Specialisatietraining Fermentatie

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over fermentatie van voedingsmiddelen. Wat zijn daarvan de technologische ins en outs? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.

Meer informatie

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk