Nieuwsbericht:

Opleidingsdata zijn bekend: schrijf je in!

Goed nieuws: de startdata voor de nieuwe opleidingen zijn bekend. Je kunt je vanaf nu inschrijven, zodat je verzekerd bent van een plek in één van onze klassen. LSBL is hét opleidingsinstituut voor de levensmiddelen-, dranken- en genotmiddelensectoren.

Wil je meer weten over onze opleidingen? Of wil je een incompany-training opzetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vraag een brochure aan of reply op deze e-mail. We helpen je graag verder!

Levensmiddelentechnologie NLQF niveau 4

De opleiding LMT is de kortste route om een diploma op NLQF niveau 4 te behalen in de voedingsindustrie. In Zierikzee starten we op 4 februari 2020, Zaandam volgt op 6 februari en een dag later starten de opleidingen in Heerenveen en Ede.

Schrijf je direct in »

Procesoperator niveau 3

Werkzaam als operator in de voedingsindustrie? Dan is het zeker aan te raden om deze opleiding te volgen. Je leert meer over de werking van apparatuur, processen en het gedrag van grondstoffen. De startdatum van deze opleiding is 12 februari 2020.

Schrijf je direct in »

VOB Kaas

Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie, die zich verder willen verdiepen op het vakgebied van kaasbereiding. We starten 13 februari 2020 met een nieuwe klas. Heb jij er straks kaas van gegeten?

Schrijf je direct in »

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk