Nieuwsbericht:

Operatorschap: hard, zacht, zakelijk!

Hard

Wat maakt dat het operatorschap je past als een jas? Je proces tot in de finesses kennen. Niet alleen qua eigenschappen, maar ook heel gewoon: hoe lopen de leidingen? Waar bevinden zich de pompen en afsluiters? Hoe functioneert de apparatuur en wat is de invloed van diverse parameters op de producteigenschappen en het procesrendement. Deze aspecten vormen de basis van goed vakmanschap. Daarop richt zich LSBL daarom ook primair!

Zacht

Maar als het gaat om het tot ontplooiing komen van dat vakmanschap: samenwerken, initiatief nemen, elkaar overtuigen… Dan heb je het over niet minder belangrijke aspecten! LSBL signaleert in de voedingsindustrie een sterke behoefte aan de ontwikkeling van interactiegerichte vaardigheden bij operators. Harry van der Sluijs over deze ontwikkeling: “Het aantal opleidingsprojecten waarbij de ‘zachte kant’ wordt mee ontwikkeld is in de afgelopen jaren verdrievoudigd. We hebben er daarom voor gekozen ons via DiSC te laten accrediteren. We hebben op deze manier ook als LSBL ook zelf onze interactieve kwaliteiten ontwikkeld”.
header-lsbl-1

Meer weten over hard, zacht of zakelijk of ook een DISC training inplannen voor uw medewerkers om te komen tot goed operatorschap? Neem vrijblijvend contact met ons op.

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk