LSBL voor plantmanagers

Om het productieproces optimaal te laten functioneren ligt de verantwoordelijkheid bij de plant manager of manager operations. Voor het realiseren van doelstellingen op gebied van o.a. kwaliteit, productveiligheid en adequate inzet van mens en productiemiddelen heeft u een team nodig dat het juiste kennis en inzicht heeft en haar vaardigheden beheerst. Wilt u het maximale uit uw organisatie halen? Hoe kunt u dit bereiken zonder al te veel ballast.

Laat LSBL uw operators begeleiden en inspireren. Wij zijn in staat nieuwe en huidige collega’s  te beïnvloeden tot maximale prestaties, wat we operationeel excelleren noemen.

Wij zijn gevestigd in Ede en ondersteunen voedingsmiddelenbedrijven bij het opzetten, optimaliseren en begeleiden van een effectievere opleidingsorganisatie. Operationeel excelleren kan enkel plaatsvinden wanneer vakmensen zich in een prettig klimaat bevinden. LSBL richt zich met haar begeleiding op het ontwikkelen van een optimale werkomgeving.

LSBL opleidingen worden volledig op maat samengesteld om juist uw onderneming volledig operationeel te laten excelleren.

Voor duurzame inzetbaarheid van uw operators kunt u gebruik maken van de bedrijfsopleidingen van LSBL. De productieprocessen worden visueel en concreet inzichtelijk gemaakt. LSBL gebruikt hiervoor eigen lesmateriaal aangevuld met bedrijfsspecifieke informatie.

Om medewerkers op specifieke onderdelen te trainen en zo snel kennis bij te brengen, kiest u voor opleidingen die een boost geven. Dit zijn korte trainingen specifiek gericht op een bepaald technologisch of technisch onderwerp. Deze onderwerpen draagt u zelf aan, omdat hierin binnen uw productieorganisatie een behoefte is gesignaleerd.

LSBL biedt:

Wij nodigen u uit om onze opleidingen te bekijken en denken graag met u mee welke opleiding en vorm bij uw productieorganisatie past.

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk