LSBL voor opleidingsmanagers

Als opleidingsmanager of HR manager draagt u bij aan een professionele en kwalitatief hoogwaardige organisatie. U vervult de strategische en tactische rol door gevraagd en ongevraagd te adviseren, coachen en uit te dagen en zo een optimale ondersteuning te geven aan het voedingsmiddelenbedrijf. Hoe kunt u talent aantrekken en/of verder ontwikkelen met een constructieve opleiding gericht op duurzame inzetbaarheid?

Een opleidingsbehoefte verschilt van bedrijf tot bedrijf. LSBL heeft haar kwaliteiten, kennis en vaardigheden al ruimschoots bewezen. LSBL weet met passie de kennis en vaardigheden over te brengen, waardoor uw medewerkers geoptimaliseerd en met de juiste kennisbagage worden bijgeschoold. Passie voor voeding, technologie en vakmanschap is het uitgangspunt.

Als geen ander weet LSBL uw opleidingsbehoefte te analyseren en te definiëren. Uw opleidingsbehoefte wordt vertaald in een op maat gesneden traject, waarmee uw medewerkers kunnen genieten van hun verworven vakkennis.

Het analyseren en definiëren van de opleidingsbehoefte binnen uw bedrijf is één van de kerntaken van LSBL. LSBL waarborgt daarmee dat de aangeboden opleidingen voldoen aan de wens naar het verhogen van de kennis van uw medewerkers en het verbeteren van hun vaardigheden. LSBL ontwerpt met andere woorden een opleidingsbeleid met meerwaarde voor uw bedrijf, afgestemd op uw opleidingsbehoefte. Daarbij kunt u de organisatie en coördinatie van het traject volledig aan ons overlaten. Dat houdt in dat na het onderzoek een trainingsadvies wordt gegeven: een transparant en continu samenspel om tot een definitief project te komen. De best passende trainer, ontwikkelaar of coach wordt vervolgens uit ons gevarieerde team met specialisten gekozen.

LSBL biedt:

Wij nodigen u uit om ons mee te laten denken in uw proces van werken aan duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Graag brengen we samen met u uw opleidingsbehoefte in kaart.

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk