LSBL voor medewerkers in de voedingsindustrie

Als we met mensen praten die in de voedingsindustrie werken, voelen we de passie voor voeding. Werken in de voedingsindustrie vereist een bepaalde kennis van een operator, kwaliteitsmedewerker of laborant. Voor een goede interactie heb je dezelfde taal en kennis nodig.

LSBL onderstreept dat voeding vooral gaat over emotie. Een beleving waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt. Een levensmiddelentechnoloog is daar een goed voorbeeld van. LSBL weet dat als geen ander en brengt kennis en vaardigheden over met passie. Passie voor voeding, technologie en vakmanschap. Als voedingsmiddelentechnoloog word je niet alleen bijgeschoold, maar blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waarmee je optimaal en duurzaam inzet bent en blijft.

Levensmiddelentechnoloog

De behoeften die spelen bij een levensmiddelentechnoloog zijn bij een bevlogen opleider als LSBL in Ede bekend. LSBL weet als geen ander deze behoeften te vertalen in praktische vaardigheden.

Een medewerker die begrijpt wat hij doet, is van groot belang voor het voedingsmiddelenbedrijf. Het betekent het verschil tussen middelmatig en uitstekend. Zo’n levensmiddelentechnoloog weet waar hij mee bezig is en kan dit ook met de juiste vaktaal bespreken. Die heeft het juiste inzicht en realiseert kostenbesparingen en een hoger lijnrendement.

Een opleiding voor de levensmiddelentechnoloog kan maatwerk zijn en verschilt per bedrijf. Maar een open inschrijvingsopleiding is ideaal voor een individuele medewerker die zijn kennis op gebied van levensmiddelentechnologie verder wil verdiepen, carrièreperspectief wil creëren of iemand die graag de voedingsindustrie wil instromen.

Kijk daarom eens naar:

Opleiding levensmiddelentechnologie

 

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk