LSBL Opleidingen:

Bakkerijtechnologie

Een goede bakkerijtechnoloog ben je niet alleen wanneer je weet hoe je een brood moet bakken, maar ben je vooral als je weet welke factoren gezamenlijk leiden tot een goed brood. Hoe ingrediënten en procesinstellingen elkaar beïnvloeden en hoe je een constante kwaliteit realiseert. Het vak waarin je dat met name leert, heet bakkerijtechnologie. Waar je in dat vak getraind kunt worden? Bij LSBL.

Kom jezelf verrijken

Besluit u een training bakkerijtechnologie bij LSBL volgen, dan komt u meer te weten over de technologische achtergrond van een bakkerij en kunt u, wanneer u die kennis heeft opgedaan, uw eigen stijl ontwikkelen en misschien we een eigen definitie vormen van wat u verstaat onder bakkerijtechnologie.

Meld je aan of stel je vragen

Bent u werkzaam in een bakkerij en wilt u verder groeien en meer inzicht krijgen in bijvoorbeeld grondstoffen en processen, dan is  de training Bakkerijtechnologie echt iets voor u. Wilt u eerst meer weten over bakkerijtechnologie of zijn er nog andere onduidelijkheden? Onze trainers beantwoorden met alle plezier uw vragen. Ze zijn te bereiken op telefoonnummer: +31 318 69 69 99.

© Copyright 2017 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk