Open inschrijving

Levensmiddelentechnologie

Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiept u uw huidige kennis, frist u deze op, of creëert u carrièreperspectief.

Meer informatie

Open inschrijving

LMT upgrade niveau 4

Upgrade je diploma applicatie levensmiddelen naar de LMT diploma op niveau 4.

Meer informatie

Open inschrijving

VOB Kaas

Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.

Meer informatie

Bedrijfsopleidingen Overige opleidingen

E-learning

E-learning van LSBL: invoeren, onderhouden van content en leren op één overzichtelijke plaats.

Meer informatie

Open inschrijving

Applicatie opleiding brood

De bakkerijsector is door allerlei ontwikkelingen voortdurend in beweging. Zorg dat u mee groeit!

Meer informatie

Bedrijfsopleidingen

Bouwen

Met de bedrijfsacademie bouwt LSBL samen met het voedings-middelenbedrijf aan duurzame inzetbaarheid van o.a. operators.

Meer informatie

Overige opleidingen

Zuiveltechnologie

Verdieping van kennis in de technologische achtergronden van zuivelproducten, de zuivelprocessen en de toegepaste grondstoffen.

Meer informatie

Overige opleidingen

Kelderbierinstallatie

Monteur zijn bekwaam en bevoegd om de veiligheid van (mobiele-) kelderbierinstallaties (drukvaten) te beoordelen.

Meer informatie

Open inschrijving

Pompen en afsluiters

Praktisch opleiding met aandacht voor de functionaliteit en het onderhoud van de meest gebruikte pompen en afsluiters.

Meer informatie

Overige opleidingen

Warenkennis

Warenkennis is essentieel voor elke professional die product- of productie gerelateerd werk verricht in de voedingsindustrie.

Meer informatie

Overige opleidingen

Voedingstechnologie

Voedingstechnologie is een vak! Met dit vak breidt u uw kennis, inzicht en vaardigheden over voedsel en voeding uit.

Meer informatie

Overige opleidingen

Procesbesturing

Procesbesturing is een vak. En bij LSBL leren we u graag de kneepjes van dit vak in deze uitgebreide opleiding.

Meer informatie

Overige opleidingen

Bakkerijtechnologie

Een goede bakkerijtechnoloog ben je niet alleen wanneer je weet hoe je een brood moet bakken, maar wanneer wel?

Meer informatie

Bedrijfsopleidingen

Boost

Productiemedewerkers hebben technologische kennis en inzicht nodig om capaciteit van de productielijn maximaal te benutten.

Meer informatie

Overige opleidingen

DiSC training en profielen

DiSC als ingrediënt wanneer samenwerken onder druk staat, om een succesvol en wendbaar productieteam te creëren.

Meer informatie

© Copyright 2017 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk