Nieuwsbericht:

Training techniek voor verpakkingsoperators bij Daelmans krijgt vervolg

Onlangs heeft LSBL bij Daelmans Banket een training techniek voor verpakkingsoperators uitgevoerd. Floris Wiskie is locatiemanager van de vestiging in Oss. Hij legt uit wat de behoefte vanuit Daelmans was: “Wij waren op zoek naar een trainingspartner die het verhaal heel erg praktisch zou kunnen overbrengen. We zijn namelijk bezig met een transitie van inpakmedewerkers naar operators en daar hebben we een basisopleiding techniek voor nodig. LSBL kon dit het beste aanbieden van de diverse aangeschreven opleidingsbureaus. De theorie is speciaal geschreven op het machinepark van Visser Stroopwafels. Dit spreek de mensen toch het meest aan.”

Succesvol effect

Na afloop van de basistraining kunnen de medewerkers van de inpak de belangrijke onderdelen herkennen en benoemen. Dit helpt bijvoorbeeld de technische dienst enorm, doordat ze sneller en beter de juiste informatie ontvangen.

Praktische training

“LSBL was voor ons de juiste opleider”, vertelt Wiskie verder. “Zij konden aan onze vraag voldoen naar een praktische training voor medewerkers die geen kennis van techniek hadden. Ik ben zo tevreden dat LSBL ook de vervolgtraining mag gaan doen met de operators. Met deze vervolgtraining gaan we dieper in op de technische kant.”

© Copyright 2018 - LSBL Services VOF

LRQA Cedeo NRTO NRTO keurmerk